jurmy

Tenk å bli sett kvar dag

 • Publisert: 26.12.2016, 19:13
 • Kategori: Blogg
 • Tenk om det var jul kvar dag. Tenk om mennesker stilte opp like mykje for kvarandre kvar dag. Tenk om media kunne vore fylt av historier om kvardagshelter med ei hjelpande hand kvar dag. Tenk om mennesker var like opptatt av å sjå andre, gi og spre positiv energi kvar dag i året. Bjelleklang kunne eg og gjerne vore foruten, og ikkje minst stengte butikker, men sett bort ifrå det så er ditta med jul egentlig en veldig fin greie.

  Akkurat det med å sjå dei som en har rundt seg er virkelig noke eg brenner for. Periodevis så har egentlig ditta året gått ganske i berg-og-dalbane følelsesmessig, og eg har nærmast hatt mentale sammenbrudd (yeah, really!!) fordi eg blir så trist av tanken på kor mange ensomme, og ikkje minst, usynlig ensomme mennesker det finst blant oss, viss dokke skjønna? Det gjør egentlig skikkelig vondt, for alle er opptatt med sitt og ingen får egentlig med seg at dinna tida, eller dissa ungdomsåra aldri kjem tilbake, for noken av oss. Verken du eller meg, eller han anonyme som alltid berre er der. Så om man har muligheten til å redde ungdomsåra til et menneske, eller kvardagen til han som alltid sitter aleine på bussen, berre ved å opne seg og få dei til å føle seg sett, KOFFOR gjer vi ikkje det? Det kan virkelig vere SÅ lite som skal til, men likevel så er "så lite" såå mykje.

  Woaw, kjenner eg kunne skreve en bok no, ikkje at man skal sjå bort ifrå at eg en gang gjer det, men for denne gang så får dette holde :-) Ooog, forresten, seier på ingen måte at eg er en gud på ditta sjølv, tenker meir generelt. Både du og eg kan forbedre oss for å gjere hans og henna liv bedre! Kanskje vi skal starte et prosjekt, Jul 365? Et prosjekt som handler om å bli en kvardagshelt og sjå kvarandre? 

  Gleder meg forresten til eg har nye bilder å vise, hittil har det berre gått i arkivbilder. Dagen i dag gikk til å spille volleyballturnering og snart blir det jentekveld <3 

 • Publisert: 26.12.2016, 19:13
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits