jurmy

jobb og framtid

 • Publisert: 25.02.2017, 20:18
 • Kategori: Blogg
 • DA var jobbvakta unna og den siste lørdagskvelden i ferien klar. Denne veka har seriøst løpt ifrå meg, og noke seier meg at dei kommande vekene, spesielt fram til sommerferien, kjem til å gå like fort. Hittil har ferien blitt brukt til å gjere en god del fornuftige ting, en god dose daffing med venner oooog ikkje minst, LANGE og late morninger. Seriøst, eg tipper at viss man legger sammen antall timer eg sover daglig så får man en livstid i resultat. Men det går fint, det er fint lite som er like digg som å våkne 300% utkvilt (eller altså, merker jo egentlig (om eg skal vere ærlig) at eg blir meir trøtt dess meir eg sover så når eg liksom våkner kl 13, så føles det egentlig som at eg aldri har sove... men det seier vi ikkje høgt!) Haha herregud, nok om det! Det var absolutt ikkje det innlegget skulle handle om. 

  heidu
  Meg og vakraste Trine Lise <3 Lenge må du leite for å finne ei like god og varm dame som ho her. For å sei det sånn, viss du drar innom oss, så går du ikkje ut utan å ha lagt merke til ho! Eller vent, du treng ikkje å dra innom engang, for latteren hører du tvers byen. 


   

  ... Apropo jobb og sjukt relaxing life; Eg har begynt å tenke på utdanning. Eller, når sant skal seiast så har eg tenkt på utdanning sidan eg var 8 år gamal, men plutselig har eg begynt å revurdere alle planane mine. For å vere heilt ærlig så går eg eigentlig rundt som eit sjukt forvirra menneske om dagane, noko som innebærer at eg skifter ønska bu stad kvar time. Herregud for et vanskelig valg som skal tas! Såå, planane for kvelden? Ingenting anna enn en flittig kveld som skal bli brukt til å bli klokare på framtida. Håper alle får en superfin lørdagskveld. Vi snakkes i morgon <3

   

 • Publisert: 25.02.2017, 20:18
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits